ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Weersomstandigheden verre van ideaal bij afsluiting [update foto's]

30-05-2014 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

logo rabovoetbalacademieWoensdag 28 mei jl. was de laatste middag van de 5e sessie van de Rabo Voetbalacademie UDI'19. Het weer was erbarmelijk, de hele middag regen, echter  de deelnemende jeugd liet zich hier niet door afschrikken.

Voor deze laatste sessie was er een spellencircuit uitgezet, de jeugd moest verschillende stations afwerken om daar punten mee te behalen. Na het spellencircuit werd de jeugd in het clubhuis ontvangen voor de prijsuitreiking. Harry Blokhuis memoreerde dat iedereen het nodige heeft opgestoken deze 10 bijeenkomsten. 'n Eervolle vermelding kreeg Bastiaan van Eeten, hij heeft aan alle 5 sessies van de RVU deelgenomen.  Nadien kregen allen een versnapering, maar ook een certificaat van deelname met enkele groepsfoto's.

We gaan nu evalueren en willen de volgende, de 6e sessie, er  'n andere opzet van maken. Maar te zijner tijd laten wij dit ruimschoots horen. Voor nu bedankt in het vertrouwen en een prettige vakantie en hopelijk zien we elkaar in het najaar weer terug.   

Team RVU

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.